Ciorba de Legume

de izulika in Ciorbe, 26 Sep 2010 | 5379 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 gulie
  • 1/2 telina
  • 1/2 pastarnac
  • 3-4 morcovi mici
  • 3 rosii
  • 3 cartofi mari
  • 1 ardei gras
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 bucata mica de praz
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3 catei de usturoi
  • delicat
  • bors
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de Legume:

Se curata cartofii,telina,gulia,pastarnacul si se taie cubulete, dupa care curatam si restul de legume si le tocam.Intr-o oala punem apa iar cand da in clocot adaugam cartofii si ceapa tocata marunt. Intre timp intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei peste care punem morcovii tocati,prazul,gulia si pastarnacul si le lasam la calit cateva minute.Adunam spuma de la cartofi de cate ori e necesar apoi adaugam legumele calite,cand legumele sunt aproape fierte cele doua rosii taie pe jumatate se curata de seminte apoi se dau pe razatoarea mica.Sucul obtinut se adauga in oala,iar apoi se mai pun 2 linguri pasta de tomate.Dupa ce toate legumele sunt fierte se pun condimentele dupa gust si usturoiul tocat marunt iar la sfarsit se adauga borsul si  leusteanul verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de Legume" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de os afumat de porc